Holdfény Pavilon

2018\08\28

The Legend of the Ancient Sword 39/50

las39.jpg

Némi szünet után meghoztam nektek a sorozat következő epizódjának feliratát, melyben elég sokat megtudhatunk Shao Gong múltjáról (aki egyébként nekem kedvenc szereplőm, és pont az körvonalazódik jelenleg, amitől már az eleje óta tartok ><).

kína sorozat ázsia fantasy felirat dorama fansub The Legend of the Ancient Sword

2018\08\14

Wu Kong 2017

wukong.jpg

Végre sikerült elkészülnöm a Wu Kong című látványos fantasy film feliratával, és végre idejutottam a géphez, hogy meg is osszam veletek. :)
A történet főszereplői sokatoknak ismerősek lehetnek, legalábbis Majomkirály mindenképp. Ebben a sztoriban az isteneket készülne elpusztítani, ám egy baleset következtében varázserejétől megfosztva az emberi világba csöppen a háromszemű Erlang-gal, Tian Peng-gal (akit más történetekből disznóként ismerhettek), a feltaláló Juan Lian-nel és Azi-val (más történetekben Zi Xia). A csapat az aszály sújtotta Huaguo-hegyre kerül (Wu Kong egykori otthonában), melynek népét egy felhődémon sanyargatja. Miután megküzdenek vele, újabb kihívás vár rájuk.

>>Felirat<<

Film: >>Mega<< >>Openload<< >>Videa<< (Köszönet érte bearbear-nek!)
AT-ről is beszerezhető.

kína film fantasy felirat 2017 fansub wukong wu kong

2018\07\27

The Legend of the Ancient Sword 38/50

las38.jpg

Xiang Ling múltjának kutatása közben véletlenül Lan Sheng-éra derül fény. Miközben ezen a fronton mindenki a maga útjára készülődik, Tusu-ék összecsapnak egy polipdémonnal. Az előző részben a fiatal fiút, Mei Yan-t, bikadémonnak neveztem névesen. Kinézetre inkább tengeri tehén, de hogy ne nagyon kelljen visszamenni javítgatni, tengeri bikának neveztem el.

A sorozat részleteit >>ITT<< találjátok.

kína sorozat ázsia fantasy dorama fansub The Legend of the Ancient Sword

2018\07\02

The Legend of the Ancient Sword 35/50

las35.jpg

Meghoztam a következő feliratot. Ebben az epizódban Shao Gong már álmodozik a zombi apokalipszisről.

 

Emlékeztető:
Az eddig elkészült feliratokat >>INNEN<< tudjátok letölteni.
Az 1-23. részekhez a videók beszerzése Viki-ről vagy Doramax-ról lehetséges. A 24. epizódtól az AT-t ajánlom letöltésre (24-25. részek26-50-ig), mert innentől kezdve már ahhoz időzítem a feliratot, mivel egy ideig Viki-n nem volt elérhető a sorozat, most meg már nem váltanék vissza arra, viszont az első 23 részt se szeretném átidőzíteni, mert rengeteg munka lenne, kimaradt jelenetek is vannak.
Ha online szeretnétek nézni, SB-n megtaláljátok (az elejét Viki-n is nézhetitek, de mivel az oldalt időközben otthagytam, a fordítás további részeit már offline csinálom).

kína sorozat ázsia fantasy dorama fansub The Legend of the Ancient Sword

2018\06\24

The Legend of the Ancient Sword 33/50

las33.jpgAz előző résznél említettem, hogy a kripta neve, ahová készülnek, úgy hangzik, mintha Kína első császáráé lenne. Nos, ebből az epizódból már fix, hogy nemcsak úgy hangzik, hanem valóban Qin Shi Huang császár végső nyughelyére igyekeznek hőseink, ahol megannyi csapda és titok várja őket. Ez mondjuk kissé megborítja az eddigi elképzeléseimet, mert azt hittem, hogy sokkal korábban játszódik a történet.

kína sorozat ázsia dorama fansub The Legend of the Ancient Sword

2018\06\21

The Legend of the Ancient Sword 32/50

las32.jpg

Xun Fang-ról lassan végre lehull a lepel, megy a gyanakvás ezerrel. Újabb összecsapásnak nézünk elébe a Qing Yu klánnal. A kriptát pedig - ahol erre előreláthatólag sor fog kerülni - vajon direkt úgy nevezték el, hogy hasonlítson kiejtve a "Qin Shi Huang"-ra (Kína első császára, a Sárga Császár)? :O

kína sorozat ázsia dorama fansub The Legend of the Ancient Sword