Holdfény Pavilon

2019\01\17

The Legend of the Ancient Sword 43/50

Másfél napig nem volt netem, így kénytelen voltam hanyagolni a telefonos játékokat, és a szabadidőmben fordítottam kicsit - ennek eredménye a 43. rész felirata. ;) (A 44. pedig kb. 25%-ban kész. :,D)

las43.jpg

2019\01\11

The Legend of the Ancient Sword 41/50

Tegnap elkészültem a sorozat 41. részének feliratával. A blog.hu haldoklott, ezért nem tudtam itt jelezni. A felirat felkerült Megára és Ázsia Ékköveire is (sokan biztos már észleltétek).
Bízom benne, hogy az idei évem fordítás terén termékenyebb lesz, mint a tavalyi. Ha heti egy feliratot tudnék produkálni, már nagyon örülnék neki. :)

 

las41.jpg

kína sorozat ázsia fantasy felirat dorama fansub The Legend of the Ancient Sword

2018\12\13

The Legend of the Ancient Sword 40/50

las40.jpg

Sziasztok! Ezer év kihagyás után itt az újabb felirata az Ősi Kard sorozatnak. Sajnos a továbbiakban sem tudok aktív lenni, de semmiképp se szeretném lógva hagyni ezt a doramát, ha már eddig eljutottam benne. Próbáltam utódot keresni, de nem jött össze sajnos. Most egyelőre túl sok a meló a gyerekkel, főleg mióta elindult, most pedig még a szeparációs szorongás is képbe lépett. :,D Valahogy azért majd próbálok néha egy kicsi időt a fordítással foglalkozni, hogy ne nyugdíjas koromra fejezzem be a maradék 10 részt. ><"

kína sorozat ázsia fantasy felirat dorama fansub The Legend of the Ancient Sword

2018\08\14

Wu Kong 2017

wukong.jpg

Végre sikerült elkészülnöm a Wu Kong című látványos fantasy film feliratával, és végre idejutottam a géphez, hogy meg is osszam veletek. :)
A történet főszereplői sokatoknak ismerősek lehetnek, legalábbis Majomkirály mindenképp. Ebben a sztoriban az isteneket készülne elpusztítani, ám egy baleset következtében varázserejétől megfosztva az emberi világba csöppen a háromszemű Erlang-gal, Tian Peng-gal (akit más történetekből disznóként ismerhettek), a feltaláló Juan Lian-nel és Azi-val (más történetekben Zi Xia). A csapat az aszály sújtotta Huaguo-hegyre kerül (Wu Kong egykori otthonában), melynek népét egy felhődémon sanyargatja. Miután megküzdenek vele, újabb kihívás vár rájuk.

>>Felirat<<

Film: >>Mega<< >>Openload<< >>Videa<< (Köszönet érte bearbear-nek!)
AT-ről is beszerezhető.

kína film fantasy felirat 2017 fansub wukong wu kong

2018\07\27

The Legend of the Ancient Sword 38/50

las38.jpg

Xiang Ling múltjának kutatása közben véletlenül Lan Sheng-éra derül fény. Miközben ezen a fronton mindenki a maga útjára készülődik, Tusu-ék összecsapnak egy polipdémonnal. Az előző részben a fiatal fiút, Mei Yan-t, bikadémonnak neveztem névesen. Kinézetre inkább tengeri tehén, de hogy ne nagyon kelljen visszamenni javítgatni, tengeri bikának neveztem el.

A sorozat részleteit >>ITT<< találjátok.

kína sorozat ázsia fantasy dorama fansub The Legend of the Ancient Sword

2018\07\02

The Legend of the Ancient Sword 35/50

las35.jpg

Meghoztam a következő feliratot. Ebben az epizódban Shao Gong már álmodozik a zombi apokalipszisről.

 

Emlékeztető:
Az eddig elkészült feliratokat >>INNEN<< tudjátok letölteni.
Az 1-23. részekhez a videók beszerzése Viki-ről vagy Doramax-ról lehetséges. A 24. epizódtól az AT-t ajánlom letöltésre (24-25. részek26-50-ig), mert innentől kezdve már ahhoz időzítem a feliratot, mivel egy ideig Viki-n nem volt elérhető a sorozat, most meg már nem váltanék vissza arra, viszont az első 23 részt se szeretném átidőzíteni, mert rengeteg munka lenne, kimaradt jelenetek is vannak.
Ha online szeretnétek nézni, SB-n megtaláljátok (az elejét Viki-n is nézhetitek, de mivel az oldalt időközben otthagytam, a fordítás további részeit már offline csinálom).

kína sorozat ázsia fantasy dorama fansub The Legend of the Ancient Sword